diumenge, 19 d’octubre del 2014

En cas de convocatòria de vaga d'estudiants...



En cas de convocatòria de vaga:
  1. Els delegats o subdelegats han d'informar sobre els punts i accions reivindicatives als seus respectius grups. Després hi ha d'haver una votació per decidir la participació o no a la vaga.
  2. Dos dies abans del previst per a la vaga els delegats han de presentar a la direcció la relació nominal (nom, cognoms i signatura) de tots els alumnes del centre que pensen adherir-se a la vaga i un escrit explicatiu dels motius pels quals en volen fer.
  3. La direcció redactarà una carta per a les famílies informant que els alumnes han comunicat la intenció de fer vaga i han seguit el protocol establert. 
  4. Si hi ha molts de dies de vaga convocats, la direcció suggereix als alumnes de fer-ne només un (preferiblement el dia de les concentracions).
  5. Els pares, si donen el consentiment que el seu fill faci la vaga, han de tornar signat el justificant de falta d'assistència inclòs en l'esmentada carta. 
  6. Els alumnes que no desitgin secundar la vaga podran venir a classe. 
  7. Els professors impartiran la classe amb normalitat (avançant temari o repassant els continguts ja donats). Els alumnes que facin vaga hauran de demanar als companys que han vingut a classe els apunts, els exercicis o els deures encomanats.
  8. Si hi ha un examen previst per aquell dia, el professor pot decidir canviar-lo o no. Els alumnes han d'assumir les conseqüències de fer vaga

EL TEXT ÉS UN RESUM  MÉS INFORMACIÓ AQUÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada