dijous, 8 de gener del 2015

Acta de la reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO. Gener 2015

  • ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO, l'alumne Pol Garcia, representant dels alumnes en el Consell Escolar i la cap d’estudis. No han assistit a la reunió els delegats de 3r A, l’Hajar Belghazi i l’Ainara Gómez, en Marc Pérez de 3r C i en Xicu Pérez de 3r D, que ha excusat la seva absència. De 4t faltaven en Derar El Koumssi de 4t A, en Martí Cruañas de 4tB i la Inas Azyz de 4t D.
  • DATA: dijous, 8 de gener de 2015 ( 2n trimestre), durant el segon pati
  • ORDRE DEL DIA:
Informació de la cap d’estudis

  1. La cap d’estudis recorda que si no funcionen els aparells informàtics, el tutor o el professor afectat ha d'enviar un correu electrònic a l'Ernesto Bibrian, el coordinador d'informàtica.
  2. La persona que se n’ocupa ja està avisada dels problemes existents a les instal·lacions del centre (calefacció, pressió de l’aigua de la font, pissarres deteriorades...). S’anirà arreglant tot a poc a poc.
 Comentaris dels delegats

  1. La venda d’esmorzars pro viatge el dia d’entrega de notes va ser un èxit, van guanyar uns 140 euros.   
  2. Alguns alumnes es queixen que s’apunten a les activitats de Can Genís que la Noemí els proposa però, tot i que la dinamitzadora els diu que es posarà en contacte amb ells, després no els avisa. Per exemple, es van apuntar per fer de patges a les carrosses dels Reis però no els van convocar. La cap d’estudis diu que farà arribar el comentari a la Noemí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada