dilluns, 9 de febrer del 2015

Reunió de delegats de 1r i 2n d'ESO. Febrer 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n d’ESO i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió ni la Júlia Molero de 2n B (ve una substituta) ni en Gerard Saval de 2n C 
DATA: dilluns, 9 de febrer de 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati  
ORDRE DEL DIA: 
Comentaris de la cap d’estudis

1. Temes pendents de la reunió anterior. Campanya de neteja: dels cartells que han fet, n’hi ha cartells de ben fets i d’altres que no estan massa treballats. Si tenen algun cartell més, l’han de portar al despat de cap d’estudis. Plastificarem els millors i els penjarem als lavabos.

2. Punt salut Can Genís: cada dimecres de 17-20h assessoria de salut a Can Genís, és un servei confidencial i gratuït i la responsable és la Noemí. Més informació a la pàgina web del Punt Jove de Salut.

3. Concurs fotogràfic Un món de lectors: per Sant Jordi organitzem el concurs fotogràfic Un món de lectors subvencionat per l’AMPA. La cap d’estudis proposa als delegats que formin part del jurat, juntament amb els membres de l’AMPA. Han de triar un delegat representant d’ESO i un altre de Batxillerat. Els delegats no podran participar en el concurs. Els delegats demanen que d’ESO hi hagi dos representants per fer de jurat, un de 1r i 2n i un altre de 3r i 4t. Com que tots volen ser jurat es fa un sorteig, la guanyadora és l’Aroa Ortiz de 2n D.

4. Agendes: dijous passat la cap d’estudis va enviar als delegats l’enquesta sobre l’agenda de l’empresa on l’encarreguem. A l’hora de tutoria, els alumnes hauran de fer la valoració de l’agenda i proposar millores, si s’escau. La cap d’estudis dóna als delegats un full per fer aquesta valoració que hauran d’omplir i retornar quan ho tinguin fet (a la propera reunió de delegats, com a màxim).


Comentaris dels alumnes de 1r i 2n d’ESO.
1. Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en el mobiliari
· Falten penjadors a 1r C i 2n D
· El botó de la cisterna del lavabo dels nois queda encallat i es perd aigua.
· Les peces de fusta de l’espai de la font estan trencades.
· S’ha d’arreglar la xarxa.
· Les pilotes estan desinflades.
· Les finestres d’algunes aules de 2n i la del vestidor de les noies no tanquen bé.
· Calefacció: fa fred a les classes de 2n i a l’aula de música.

2. Problemes d’higiene: els alumnes es queixen que les aules fan mala olor. La cap d’estudis els diu que només es tracta de dutxar-se i canviar-se la roba suada cada dia. Els suggereix que siguin ells mateixos que facin la campanya pro higiene.

3. Classes d’educació física: demanen que si el professor no ve, els deixin fer joc lliure al pati enlloc de quedar-se a l’aula.

4. Problemes als vestidors dels nois: sembla que les noies ja han resolt els problemes d’espai però els nois no, hi ha molt de desordre i, a més, alguna vegada han trobat les bosses obertes i ha desaparegut material. Tornarem a comentar-ho als professors d’educació física.

5. Vòlei al pati: s’hauria de controlar que els jugadors no xutin la pilota. La cap d’estudis diu que els professors de guàrdia de pati ja estan al cas. També proposen que es faci un calendari, una setmana que juguin els de 1r i a la següent els de 2n. Com que els alumnes jugadors de vòlei de 2n són poc, no sembla necessari aquest repartiment, poden jugar junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada