divendres, 13 de març del 2015

Punt de vista sobre la vaga convocada el 24 de març

Alumnes de Batxillerat expressen el seu punt de vista sobre la vaga convocada per al 24 de març. Han fet arribar aquest escrit a l'equip directiu:

"Volem informar sobre la vaga convocada pel SINDICATO ESTUDIANTIL ESPAÑOL el dia 24 de març del 2015.
Aquesta vaga s’ha organitzat simplement per demostrar el poder que té el SE davant dels estudiants i no per lluitar contra el decret 3+2.
Fem aquesta afirmació ja que aquest sindicat a la passada vaga convocada el dia 26 de febrer pel SEPC, ells van decidir afegir un dia més a la vaga, el 25, dia que va ser un fracàs a causa de la poca gent que va fer vaga arreu. Aquest fet va provocar la descentralització de la gent en dos dies enlloc d’unir-nos en un sol dia, a una sola manifestació totes. I volen adherir aquest èxit al seu sindicat, un acte que creiem que és totalment egocentrista.
Afegim que creiem que fer una vaga per celebrar un èxit d’una vaga anterior no és un acte massa coherent, ja que no és una vaga per lluitar en contra d’alguna cosa sinó una celebració i una vaga mai és una celebració, una vaga és un dia de lluita pels drets de les estudiants i no un dia de festa. Si fem aquesta vaga el moviment estudiantil pot perdre credibilitat i això no ens beneficia.
Estem totalment a favor de la lluita estudiantil, però pensem que si ha de servir per enaltir un sindicat i no a les estudiants, ENS HI HEM D’OPOSAR. És la nostra opinió."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada