dilluns, 9 de març del 2015

Reunió de delegats 3r i 4t d'ESO. Març 2015



ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO i la cap d’estudis. No han assistit a la reunió: Marc Pérez (3r C), Martí Cruañas (4t B), Inas Azyz (4t D)
DATA:  dilluns, 9 de març  de 2015 ( 2n trimestre)
ORDRE DEL DIA:

Informació de la cap d’estudis
  1. Valoració del protocol en cas de convocatòria de vaga d’estudiants: Els alumnes valoren positivament el protocol a seguir en cas de vaga. Ara hi ha convocada una altra vaga, la cap d’estudis torna a recordar ràpidament les passes que han de seguir i els demana que s’informin bé i prenguin la decisió d’una forma responsable. 
  2.  Concurs fotogràfic Un món de lectors: La cap d’estudis explica en què consisteix el concurs i dóna les bases impreses als delegats per tal que les expliquin als seus companys. Els recomana que, a l’hora d’explicar-les, obrin el blog Bibliomanies i mirin les fotografies dels altres anys. Les bases també estan publicades en aquest blog.
  3. Agendes: els delegats donen a la cap d’estudis la valoració de l’agenda que han fet a l’hora de tutoria. A l’hora d’encarregar la de l’any que ve es tindrà en compte els seus comentaris
Comentaris dels delegats
1.      Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en  el mobiliari Les finestres de les classes de 3r i 4t no tanquen bé, entra l’aire i es perd escalfor. S’haurien de repassar;la pilota de bàsquet està desinflada; a 3r A la prestatgeria està trencada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada