dijous, 12 de març del 2015

Reunió de delegats de Batxillerat. Març 2015



ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n de Batxillerat i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió: en Pol Nicolazzi i en Marc Romero de 1r B, la Bea Cambon de 1r C i l’Aida Blanco de 2n A  
DATA: dijous 12 de març de 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati 
ORDRE DEL DIA: 

Informació de la cap d’estudis
  1. Valoració del protocol en cas de convocatòria de vaga d’estudiants: Els alumnes valoren positivament el protocol a seguir en cas de vaga. Ara n’hi ha convocada una altra, algunes classes ja han votat la decisió de secundar-la o no, d’altres ho faran al llarg d’aquesta setmana. El dijous que ve es trobaran tots els delegats per prendre la decisió final.
  2. Concurs fotogràfic Un món de lectors: La cap d’estudis explica en què consisteix el concurs i dóna les bases impreses als delegats per tal que les expliquin als seus companys. Els recomana que, a l’hora d’explicar-les, obrin el blog Bibliomanies i mirin les fotografies dels altres anys. Les bases també estan publicades en aquest blog.
Comentaris dels delegats
  1. Concurs de fotografia matemàtica: es queixen que no els va arribar la informació a temps, per això no hi van participar.
  2. Llibres: es queixen que la majoria de llibres de text que han hagut de comprar no els fan servir gairebé mai. La cap d’estudi els donarà un full perquè valorin els materials curriculars i després farà arribar aquests comentaris als departaments. Potser, de cara l’any que ve, es pot millorar aquest aspecte (triar altres editorials, donar dossiers, deixar llibres de consulta a les classes etc.)
  3. Temari: estan preocupats perquè veuen que no acabaran el temari d'una assignatura de 2n. La cap d’estudis els diu que ho comentin al professorat de l’àrea.
  4. Exàmens recuperació: no veuen bé que l’examen de recuperació d'una assignatura fos dos dies després de l’examen trimestral. La cap d’estudis diu que això pot ser un avantatge, tenien la matèria encara “fresca”. En qualsevol cas, és un tema que ho han de negociar amb el professorat de l'àrea.
  5.  Exàmens i soroll a l’aula magna: quan estan a l’aula magna se sent molt de soroll de l’aula de tecnologia. Demanen, si és possible, que durant la setmana d’exàmens els de tecnologia proposin activitats menys sorolloses als alumnes. 
  6. Calendari trimestrals: es queixen que l’examen de castellà sempre toca fer-lo l’últim dia a última hora, alguns delegats suggereixen que podria ser rotatiu, altres consideren que ja està bé tal i com està. És difícil que sigui al gust de tothom. 
  7. Problemes en els espais o el mobiliari: demanen papereres amb bossa a tots els wc de les noies; les finestres de 2n C no tanquen; els altaveus de 1r A i 2n A no funcionen; de cara a l’estiu, demanen un parell de ventiladors a les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada