dilluns, 9 de març del 2015

Reunió de delegats1r i 2n d' ESO. Març 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n d’ESO (de 2n B ha vingut una substituta, l’Alba Guillen) i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió: Gerard Saballs (1r A), Júlia Molero (2n B) i Aroa Ortiz (2n D)  
DATA: dilluns 9 de març de 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati
ORDRE DEL DIA:
Comentaris de la cap d’estudis
  1. Temes pendents de la reunió anterior. Campanya de neteja: vam plastificar i penjar els cartells al lavabo però algun alumne els ha arrencat. 
  2. Concurs fotogràfic Un món de lectors: La cap d’estudis explica en què consisteix el concurs i dóna les bases impreses als delegats per tal que les expliquin als seus companys. Els recomana que, a l’hora d’explicar-les, obrin el blog Bibliomanies i mirin les fotografies dels altres anys. Les bases també estan publicades en aquest blog. 
  3. Agendes: els delegats donen a la cap d’estudis la valoració de l’agenda que han fet a l’hora de tutoria. A l’hora d’encarregar la de l’any que ve es tindrà en compte els seus comentaris.
Comentaris dels alumnes de 1r i 2n d’ESO.
  1. Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en el mobiliari: El botó de la cisterna del lavabo dels nois queda encallat i es perd aigua; les finestres de les classes de 2n no tanquen bé, entra l’aire i es perd escalfor; a 1r C hi falten penjadors; a 1r C i a 2n C hi ha alguna taula en molt mal estat (el tauler de sobre no està encolat); demanen lleixes als vestidors per deixar-hi coses; la finestra del vestidors de les noies no tanca bé; la font del pati no raja.
  2. Els cinc minuts per esmorzar: hi ha alguns professors que no els deixen recollir les coses cinc minuts abans per poder esmorzar. La cap d’estudis ja ho comentarà a aquests professors. 
  3. Recollida de piles. Campanya Apilo XII: recordaran als companys a través del facebook i el whatsapp que portin piles per reciclar. Hi haurà un recipient en forma de coet on deixar-les però encara no ha arribat al centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada