dijous, 11 de juny del 2015

Reunió de delegats de batxillerat. Juny 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r de Batxillerat i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió els delegats de 2n de Batxillerat perquè ja han acabat les classes. 
DATA: dijous 11 de juny de 2015 ( 3r trimestre), durant el pati. 
ORDRE DEL DIA: Informació de la cap d’estudis
  1. Agraïment de l’equip directiu: la cap d’estudis els agraeix la seva col·laboració. Reitera que ser delegat és una responsabilitat molt gran, que és important el seu paper perquè són l’enllaç entre els alumnes i l’equip directiu i la resta del professorat. La cap d’estudis els regala una fotografia de grup de delegats com a record.
  2. Valoració de la seva tasca com a delegats: la cap d’estudis demana que facin una valoració de la seva tasca com a delegats. En general, ho valoren positivament però tots coincideixen que no se senten massa valorats a l’aula, els fa l’efecte que els seus companys no els escolten prou. La cap d’estudis els diu que en parlarà amb els tutors per tal de solucionar-ho de cara el curs que ve. També diuen que seria convenient que, en cas de vaga, els representants del sindicats passessin per les classes a explicar-ho. A més, consideren que si la votació no es fa amb prou rigor, ells haurien de negar-se a ser el portaveus i votar en blanc o votar no.
  3. Agenda: la cap d’estudis confirma que l’any que ve farem servir l’agenda que han triat, l’empresa ja ha solucionat els errors ortogràfics que hi havia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada