dijous, 5 de novembre del 2015

Reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO. Novembre 2015

ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO, menys en Xicu Pérez de 4tB, i la cap d’estudis

DATA: 5 de novembre de 2015 ( 1r trimestre), durant el pati dels grans
ORDRE DEL DIA:

Informació de la cap d’estudis
  1. Comunicació entre els delegats i la directiva: comprovem que tots els delegats estiguin en el grup de whatsapp. 
  2. Vaga d'estudiants: la cap d'estudis repassa ràpidament el protocol que cal seguir en cas de vaga d'estudiants. Insisteix que cal pensar bé la decisió de fer-ne o no (cal valorar qui la convoca, el perquè, etc), una vaga no s'ha de convertir en uns dies de festa i prou. També comenta que en el blog hi trobaran tota la informació referida a aquesta qüestió. 
  3. Gran Recapte d'Aliments: només s'esmenta aquest tema, els delegats de 1r passaran per les classes a explicar-ho 
  4. Eleccions al Consell Escolar: s'explica ràpidament què és el consell escolar i quines persones en formen part. Dels 3 alumnes que en formaven part, un ha plegat i l’altre hi ha renunciat i, per tant, s’han d’incorporar els dos alumnes següents de la llista dels més votats. 
  5. Informació Can Genís: la Noemí Adarnius explica que estarà al pati amb el carretó de Can Genís, els delegats han d’anar a buscar la informació i penjar-la a les classes. També ha explicat que està previst engegar un Consell Municipal de Joves que servirà per recollir i tenir en compte el parer dels adolescents a l’hora de prendre decisions que afectin municipi. En formaran part tots els delegats dels centres educatius de Palafrugell, les reunions seran trimestrals. La cap d’estudis afegeix que també està previst que els delegats es puguin beneficiar d’una formació sobre lideratge, habilitats comunicatives o continguts similars. Aquesta formació l’organitzarà l’Ajuntament (Mesa de Salut) 
Comentaris dels delegats
  1. Pati: pregunten per què no poden anar al final del pati, no molesten pas els alumnes que fan classe. Per altra banda, hi ha nois que pengen la seva pilota i llavors agafen la dels altres. Caldrà aclarir i recordar la normativa a l’hora de tutoria. 
  2. Soroll: es queixen que els alumnes de 2n fan molt de soroll amb les taules i cadires. I també criden molt quan estan al pati i molesten. La cap d’estudis els diu que aquest any són molts més alumnes, que són petits, que tenen la necessitat d’esbravar-se. Ells han de tenir una mica de paciència, fa només un parell d’anys eren ells que cridaven molt mentre jugaven! 
  3. Vestuari: es queixen que no hi ha espai per a tothom , que s’han de posar a dintre les dutxes i que si algú obre l’aixeta (les nenes de 1r ho van fer) queda tot el material esquitxat. Proposen treure la lleixa que no es fa servir i posar un altre banc per guanyar espai. 
  4. Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en el mobiliari: La finestra del vestuari dels nois no tanquen bé; l’àudio de 4t C no funciona, ja ho han dit al coordinador informàtic; l'aigua de les dutxes primer surt gelada i després bull. La cap d’estudis explica que és difícil regular; i no hi ha pestell al lavabo dels nois.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada