divendres, 11 de desembre del 2015

Reunió de delegats de 1r i 2n d'ESO. Desembre 2015

ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i 2n d’ESO i la cap d’estudis
DATA: 3 de desembre 2015 ( 1r trimestre), durant el primer pati
ORDRE DEL DIA:

Informacions de la cap d’estudis 

  • Substitució de la TIS: tindrem substituta de la Marta, es diu Carla. Passarem per les classes a presentar-la. 
  • Futbolins o taules de ping-pong: la cap d’estudis explica que posarem més taules de ping-pong. Pregunta als delegat que, si haguessin de triar, què s’estimarien més, dues taules de ping-pong o una taula i un futbolín? Responen que prefereixen les taules.
Comentaris dels alumnes
  • Problemes de convivència al pati: sembla que s’ha millorat, no hi ha tants problemes als wc. Demanen unes normes d’organització dels jocs de pati (fer una llista dels alumnes que volen jugar a ping-pong, per exemple). La cap d’estudis diu que quan hi hagi les noves taules ja mirarem d’organitzar-ho. Demanen més pilotes i que s’inflin les que ja hi ha.
  • Biblioteca: Ja s’ha fet una comanda de nous llibres juvenils, tal i com van demanar. Ara proposen de comprar llibres en anglès i francès. També voldrien que a la biblioteca hi hagués més taules i un o dos ordinadors. La cap d’estudis recorda que els préstec es pot renovar cada 15 dies. 
  • Facebook de l’institut: demanen que sigui públic i així podran veure les fotografies de l’aula de cuina. La cap d’estudis mirarà de solucionar-ho.
  • Guardiola solidària: una delegada proposa fer una guardiola solidària a cada classe, els diners servirien per pagar les sortides d’aquells alumnes que no hi van per problemes econòmics. La cap d’estudis diu que és una iniciativa molt generosa però potser poc pràctica. Si hi ha algun alumne en aquesta situació, la família ho pot explicar al tutor i/o a la secretària del centre, potser es pot trobar una solució. És preferible participar en campanyes solidàries més generals (Banc dels Aliments, la Marató...). La cap d’estudis els felicita per haver aconseguit tants diners per a la Marató d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada