divendres, 15 de gener del 2016

Reunió de delegats 1r i 2n d' ESO. Gener 2016

ASSISTENTS: La cap d'estudis i tots els delegats de 1r i 2n d'ESO, menys els de 1r E (són a una gimcana) i la Giulianna Miracco de 2n C
DATA:14-1-16


Informacions de la cap d’estudis
  • Extensió INS al Barceló i Matas: la cap d’estudis explica que l’institut tindrà una extensió a l’escola Barceló i Matas. La causa és l’augment demogràfic, no tenim prou espai per acollir tants d’alumnes. Així doncs, a partir del curs 2017-2018, aquí es farà l’ESO i allà el Batxillerat. El Delegat d’Ensenyament de Girona va decidir que fos el nostre centre el que tingués aquesta extensió i no el Baix Empordà, perquè ja és un institut molt gran, molt complex i amb molts alumnes. El batxillerat tindrà les mateixes característiques que ara (professors, currículum...), només canviarà la ubicació. 
  • Futbolins o taules de ping-pong: ja estan posades, també hi ha noves porteries (els professors d’EF les van demanar per poder fer més activitats). Els alumnes donen les gràcies per aquest nou material. La cap d’estudis els diu que partir d’ara poden utilitzar tot el pati.
  • Formació per als delegats: la setmana que ve els delegats assistiran a una formació sobre lideratge i habilitats comunicatives. Serà el dijous 21, de 9-14h, a Can Genís. El propòsit és donar-los eines per a fer millor la tasca de portaveus de la classe. 
Comentaris dels alumnes
  • Pati: demanen xarxes per a les porteries noves
  • Lavabos pati: demanen paper a dins però la cap d’estudis els diu que no és possible, que si el posem a dins dels vàters els alumnes el malgasten i en fan un mal ús. També demanen ambientadors i la cap d’estudis els diu que si se’n recorden d’estirar de la cadena llavors ja no farà tanta mala olor. També demanen sabó de mans i això sí que es pot solucionar.
  • Calendari escolar: troben que l’estiu és massa llarg, els agradaria repartir les vacances. La cap d’estudis explica que el calendari escolar ve determinat pel Departament d’Educació.
  • Desperfectes en el mobiliari o els espais: les fustes de la font estan trencades; la porta d’instrumentals 1 coata d’obrir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada