dijous, 4 de febrer del 2016

Reunió de delegats de 1r i 2n d'ESO. Febrer 2016

ASSISTENTS: la cap d’estudis i els delegats i subdelegats de 1r i 2n d’ESO
DATA: 4 de febrer de 2016 ( 2n trimestre), durant el primer pati

Informacions de la cap d’estudis

  1. Valoració de l’agenda: la cap d’estudis demana als delegats que a l’hora de tutoria facin la valoració de l’agenda d’enguany, després decidirem si cal fer-hi canvis.
  2. Aparcament monopatins: a les anteriors reunions, alguns delegats van demanar un lloc on guardar els monopatins. Hem encarregat a l’INS Baix Empordà una estructura de ferro igual que la que tenen ells per a aquesta finalitat.
  3. Destitució d’un delegat: un delegat de 1r B ha estat destituït perquè va cometre una falta greu, va insultar greument una companya de classe. Malgrat que ell s’ha adonat de l’error i ha demanat disculpes a l’afectada, la tutora i la cap d’estudis han decidit destituir-lo, aquest curs ja no podrà seguir fent les funcions de delegat. Un representant de classe ha de ser una persona respectuosa amb tothom, ha de procurar que hi hagi concòrdia i bon ambient a l’aula. El delegat nou es diu Miquel Royan.
  4. Renúncia del representat dels alumnes en el consell escolar: En Jonatan Romero ha dimitit com a representant dels alumnes en el consell escolar. El nou representant és en Derar El Koumssi de 1rB de Batxillerat.També va dimitir l'Ariadna Soley i la substitueix l'Ainoa Campos. Per altra banda, l’alumna Lara Navarro de 4t A substitueix en Pol Garcia, que ja ha acabat els seus estudis en aquest centre.
Comentaris dels alumnes
  1. Valoració de la formació per a delegats: tots els delegats coincideixen que la formació sobre lideratge i habilitats comunicatives va ser molt interessant i útil, la valoren amb un excel·lent. Els va agradar la dinàmica i que també hi participessin els delegats dels altres centres del poble. Voldrien que es tornés a organitzar una jornada semblant. Es podria millorar incloent-hi més activitats participatives i menys teoria. La cap d’estudis pregunta si van recollir alguna proposta interessant per aplicar-la al centre. Expliquen que al Baix Empordà tenen un delegat dels delegats que, si hi ha algun problema gros, s’entrevista amb el director. Decidim per unanimitat que nosaltres no adoptarem aquest model, tenim un grup de WhasApp, tots els delegats tenen el telèfon de la cap d’estudis i saben que s’hi poden posar en contacte si passa algun incident greu. 
NOTA: No hi ha temps ni per acabar de comentar aquesta qüestió ni per recollir altres suggeriments i propostes. Decidim continuar la reunió el proper dimarts al primer pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada