dijous, 4 de febrer del 2016

Reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO. Febrer 2016

ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO, menys en Martí Brunés i la Clara Yruela de 3r C i l’Emma Gallardo de 3r D, i la cap d’estudis

DATA: 4 de febrer de 2016 ( 2n trimestre), durant el primer pati 

Informació de la cap d’estudis
  1. Valoració de l’agenda: la cap d’estudis demana als delegats que a l’hora de tutoria facin la valoració de l’agenda d’enguany, després decidirem si cal fer-hi canvis.
  2. Aparcament monopatins: a les anteriors reunions, alguns delegats van demanar un lloc on guardar els monopatins. Hem encarregat a l’INS Baix Empordà una estructura de ferro igual que la que tenen ells per a aquesta finalitat.
  3. Destitució d’un delegat: un delegat de 1r B ha estat destituït perquè va cometre una falta greu, va insultar greument una companya de classe. Malgrat que ell s’ha adonat de l’error i ha demanat disculpes a l’afectada, la tutora i la cap d’estudis han decidit destituir-lo, aquest curs ja no podrà seguir fent les funcions de delegat. Un representant de classe ha de ser una persona respectuosa amb tothom, ha de procurar que hi hagi concòrdia i bon ambient a l’aula. El delegat nou es diu Miquel Royan.
  4. Renúncia del representat dels alumnes en el consell escolar: En Jonatan Romero ha dimitit com a representant dels alumnes en el consell escolar. El nou representant és en Derar El Koumssi de 1rB de Batxillerat. També va dimitir l'Ariadna Soley i la substitueix l'Ainoa Campos. Per altra banda, l'alumna Lara Navarro de 4t A substitueix en Pol Garcia, que ja ha acabat els seus estudis en aquest centre.
Comentaris dels alumnes
  1. Sorolls: els alumnes de 3r es queixen que els alumnes del pis de dalt arrosseguen molt les taules i les cadires quan acaba la classe i van al pati, això els molesta molt.
  2. Màquines expenedores: demanen màquines expenedores de begudes i aliments. La cap d’estudis els diu que a l’institut volem fomentar la dieta saludable i, per tant, no vendrem pastisseria industrial, l’esmorzar ha de ser més sa (entrepans, fruita...). Pel que fa a les begudes, els explica que altres vegades hem desestimat la proposta però que ja ho tornarà a plantejar a la reunió de direcció.
  3. Desperfectes: s’han d’arreglar les cisternes del wc del pati, les dels lavabos dels nois.
  4. Valoració de la formació per a delegats: els delegats de 3r i 4t coincideixen amb els seus companys més joves, pensen que la formació sobre lideratge i habilitats comunicatives va ser molt interessant i útil, la valoren amb un excel·lent. Els va agradar la dinàmica i que també hi participessin els delegats dels altres centres del poble. Voldrien que es tornés a organitzar una jornada semblant. Es podria millorar incloent-hi més activitats participatives i menys teoria. La cap d’estudis els pregunta si els sembla oportú incorporar la figura de delegat dels delegats, que s’entrevista amb el director si hi ha algun problema gros, tal i com ho fan al Baix Empordà (ho han explicat els delegats de 1r i 2n a la reunió anterior). No ho consideren necessari, tenim un grup de WhasApp, tots els delegats tenen el telèfon de la cap d’estudis i saben que s’hi poden posar en contacte si passa algun incident greu, així la informació arriba d’una manera més directa. Algun delegat comenta que inclourà aquesta formació en el seu currículum. També posarà que és agent d’Internet Segura de tu a tu. La cap d’estudis els diu que faran bé d’incloure-ho al seu currículum. Pregunten si tindran diploma, ja ho consultarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada