dimecres, 3 de febrer del 2016

Reunió de delegats de Batxillerat. Febrer 2016

ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 2n de Batxillerat, menys l’Abril Pibernat de 2n A i la cap d’estudis. Els delegats de 1r no han assistit perquè són de viatge.
DATA: dijous, 21 de gener de 2016

Informacions de la cap d’estudis

  1. Valoració de l’agenda: la cap d’estudis demana als delegats que a l’hora de tutoria facin la valoració de l’agenda d’enguany, després decidirem si cal fer-hi canvis.
  2. Aparcament monopatins: a les anteriors reunions, alguns delegats van demanar un lloc on guardar els monopatins. Hem encarregat a l’INS Baix Empordà una estructura de ferro igual que la que tenen ells per a aquesta finalitat.
  3. Delegat d’ESO destituït: un delegat de 1r B ha estat destituït perquè va cometre una falta greu, va insultar greument una companya de classe. Malgrat que ell s’ha adonat de l’error i ha demanat disculpes a l’afectada, la tutora i la cap d’estudis han decidit destituir-lo, aquest curs ja no podrà seguir fent les funcions de delegat. Un representant de classe ha de ser una persona respectuosa amb tothom, ha de procurar que hi hagi concòrdia i bon ambient a l’aula. El delegat nou es diu Miquel Royan.
  4. Renúncia del representat dels alumnes en el consell escolar: En Jonatan Romero ha dimitit com a representant dels alumnes en el consell escolar. El nou representant és en Derar El Koumssi de 1rB de Batxillerat. Per altra banda, l’alumna Lara Navarro de 4t A substitueix en Pol Garcia, que ja ha acabat els seus estudis en aquest centre.
Comentaris dels alumnes de 2n de Batxillerat:
  1. Horaris trimestrals: demanen si ja estan fets. La cap d’estudis els diu que quan estiguin a punt els tutors ja els ho faran saber.
  2. Preinscripció selectivitat: pregunten què cal fer. La cap d’estudis els diu que la professora Montse Ordóñez, coordinadora de Batxillerat, ja els tindrà puntualment informats.
  3. Preocupació pel ritme de treball d’una assignatura: estan preocupats perquè pensen que no acabaran el temari d’una assignatura. Ho han dit a la tutora però no al docent afectat. La cap d’estudis comenta que els professors del mateix nivell de la matèria afectada, ja n’han parlat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada