divendres, 6 de maig del 2016

Reunió de delegats 1r i 2n d'ESO. Maig 2016

ASSISTENTS: Tots els delegats de 1r i 2n d’ESO i la cap d’estudis
DATA: 5-5-16 (3r trimestre)

Informació de la cap d’estudis
  1. Aparcament de patinets i monopatins: ja tenim l’aparcament de patinets col·locat, ara només falta el de monopatins. 
  2. Sorolls: la cap d’estudis recorda que han de procurar no arrossegar les cadires entre classe i classe i no fer tant de soroll quan baixen el pati, sobretot les classes de primer. Els alumnes del pis de baix s’han queixat de manera reiterada.
  3. Aules brutes: la cap d’estudis recorda que el manteniment i la neteja del centre és cosa de tots. Han de tenir les aules netes i, quan s’acaben les classes, pujar les cadires i tancar les finestres.
  4. Objectes perduts: a consergeria guarden tots els objectes que s’han anat trobat, hi ha molta roba d’abric.
  5. Tarannà dels professors: hi ha diferents estils de donar classe (hi ha professors més permissius, d’altres més estrictes, uns fan bromes, d’altres són seriosos...), adaptar-se a aquestes maneres diferents de treballar també és un bon aprenentatge per als alumnes. El deure d’un alumne és comportar-se correctament i treballar amb constància, independentment de si el professor és molt estricte o no ho és tant. Per altra banda, si una persona té algun problema concret amb un professor, primer ho ha de solucionar parlant amb ell o amb el tutor, o també pot demanar als pares que s’hi entrevistin. Si una classe sencera no s’entén amb un docent, s’ha de buscar una solució entre tots, els alumnes i el professor, fer que les coses funcionin és responsabilitat de tothom. Si no millora, cal comentar-ho a la tutora i després a un membre de l’equip directiu. Els professors volem que els alumnes aprenguin i siguin feliços a l’institut. I nosaltres també volem estar tranquils i a gust a dins de l’aula i aprendre dels nostres alumnes. El bon clima de convivència i de treball és responsabilitat de tothom, tots hem de contribuir-hi.
Comentaris dels alumnes
  1. Pati: demanen més puntualitat als adults que vigilen al pati, a vegades s’han d’esperar per agafar les pilotes i els queda poc temps per jugar. La cap d’estudis els diu que ja procurarem ser més puntals. També els recorda que han de ser ràpids a l’hora de tornar el material.
  2. Material malmès: estan trencades les cortines de 1r D, 1rB i 1r A. El marc de la porta de 1r A també està trencat.
  3. Demanda de material: volen miralls al vestuaris de nois i un segon mirall al de noies.
  4. Torneig de futbol: la cap d’estudis els felicita per haver organitzat el torneig. Sembla que durant el primer dia de competició els alumnes de 2n que feien de públic van fer perdre temps de joc i un equip en va sortir perjudicat. Es discuteix sobre la conveniència o no de repetir el partit però al final consideren que no cal. La cap d’estudis els suggereix que els àrbitres es distingeixin amb armilles i que portin un xiulet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada