dilluns, 7 de novembre del 2016

Reunió de delegats de Batxillerat. Novembre 2016


ASSISTENTS: els delegats de 1r i 2n de Batxillerat (menys en Sergi Guisset), en Jonatan Romero com representant del Consell Escolar, i la cap d’estudis
DATA: dimecres, 2 de novembre de 2016, a l’hora del pati

Informacions de la cap d’estudis
  1. Blog del consell de delegats: la cap d’estudis recorda que en el blog de delegats hi ha penjades les actes de les reunions, poden obrir la pàgina quan hagin de traspassar la informació als companys, a l’hora de tutoria.
  2. Espais públics de davant de l’institut: la cap d’estudis recorda que siguin curosos i que no deixin embolcalls a terra quan surten a fora, a l’hora del pati. Si això no millora, haurem d’adoptar mesures més contundents.
  3. Sortida del centre: també recorda als alumnes que quan surtin al migdia no es quedin just davant la porta del centre, s'han de dispersar per facilitar la sortida dels alumnes d'ESO.
  4. Consell Escolar: properament hi haurà les eleccions al Consell Escolar (les votacions seran el 29 i 30 de novembre). Enguany s’han de renovar 4 alumnes del Consell del nostre institut, qui s’hi vulgui presentar, s’ha de posar en contacte amb la cap d’estudis, filmarem un vídeo de presentació de la candidatura. Al blog de delegats hi ha penjada la informació necessària. Hi ha dos alumnes que s’hi volen presentar: Carla Magri i Jonatan Romero
  5. Vaga d’estudiants: la cap d’estudis comenta el nombre d’alumnes que van secundar la vaga de dimecres passat. També els recorda que fer vaga és un dret però que s’ha de secundar amb responsabilitat, sense convertir la protesta en un mer dia de festa.
Comentaris dels alumnes: No n’hi ha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada