dilluns, 16 de gener del 2017

Reunió de delegats ESO i Batxillerat. Gener 2017

ASSISTENTS: els delegats, en Jonatan Romero com a representant del consell escolar i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió els delegats de 1r A, 1r C i 1r D, 2n E, 3r A, 3r C, 4t A, 4tC i en Gerard Quesada de 4t D d’ESO; De Batxillerat, no han vingut la Laia Costa de 1r C i en Sergi Guisset de 1r A

DATA: 
1r i 2n d’ESO el divendres, 13 de gener de 20;  3r i 4t d’ESO el dijous, 12 de gene; 1r i 2n de Batxillerat el dilluns, 16 de gener


Informacions de la cap d’estudis
  1. Canvis de delegats: la Daniela Chiperi de 3r B substitueix la Sofia Rudyak que és baixa del centre. En Pere Cruz substitueix la Lucia Paez de 1r B perquè està de baixa per malaltia. Pot ser que hi hagi algun canvi més de delegat, si no compleixen els requisits per ser-ho.
  2. Formació per a delegats (recordatori): aquest gener els delegats participen en una jornada formativa per millorar les habilitats personals (capacitat de lideratge, comunicació assertiva...). L’activitat dura tot un matí i es fa a Can Genís. Les dates són: 1r i 2n d’ESO, l’11 de gener; 3r i 4t d’ESO,1 de febrer; Batxillerat, 25 de gener (tenen un examen, si es pot resoldre hi podran participar però si no, no)
Comentaris dels alumnes de 1r i 2n d'ESO
  1. Torneig de futbol: les delegades de 2n A passaran per les classes a explicar la normativa del torneig de futbol que han organitzat. Demanen àrbitres, han de ser persones atrevides que no es deixin acoquinar i que sàpiguen entomar les crítiques. 
  2. Carnestoltes: els agradaria fer alguna activitat per Carnestoltes, venir amb pijama al centre, per exemple. La cap d’estudis els diu que ja ho comentarà als tutors.
  3. Carnets d’autobús: diuen que no han donat el carnet de transport als alumnes de Begur. Ningú no en té aquest any no en repartiran.
Comentaris dels alumnes de 3r i 4t i de Batxillerat
  • No n’hi ha
Problemes en els espais i/o amb el material
  1. Problemes amb els espais i/o mobiliari: falta paper de vàter als lavabos del pati; s’han d’arreglar les cistelles i la pilota de bàsquet; a l’hora del pati no hi ha aigua a les cisterna dels lavabos de noies del primer pis, no s’omplen
  2. Problemes amb els equips informàtics: el projector de 2n B i l’àudio de 2n C de Batx no funcionen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada